dissabte, 3 de desembre del 2011

La constància

 
M'admira. La Patrícia McGuill, per exemple, no sols és constant com a  amiga i com a narradora, sinó que, a més és capaç de dur un blog molt bonic i actualitzat: http://patriciamcgill.wordpress.com/about/. A més porta i manté el blog del Projecte Grimm (http://projectegrimm.wordpress.com/) i ens informa a tots de manera fantàstica de coses importants (i no urgents). O en Carlos Fontales, que cada temps il·lumina sobre el món de la cistelleria  (http://carlosfontales.blogspot.com/) com si fos el més natural del món i troben tots dos, capacitats per posar-hi fotos i pel·lícules i coses boniques. O la Lois Walpole, que entre la seva casa a les Shetland i algun lloc que sembla d'Àfrica manté inflexible la seva manera de fer la millor cistelleria del món amb materials recollits, i explicar-ho fàcilment i planerament (http://loiswalpole.blogspot.com/) o en Tim Jhonson, una mena d'hiperactiu artístic, amb blog i web, que pinta, dissenya, teixeix, fotografia i explica tot el que li cau davant i tot ho fa bé (http://www.timjohnsonartist.com/blog) (ai, quina ràbia). 

I la Teresa García, villazonista de pro que domina els blogs fins l'extrem que siguin fàcils de llegir i no sols t'informen, aprens i tot: http://rolandovillazon.blogspot.com/ ...
Em poso per a aquest any nou seguir aquests cinc amics apòstols de la comunicació i el bon fer, a vore si endreço els mobles mentals i comunico com ells, i em queden uns minuts per tornar a fer brioix amb el temps que em sobra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Seguidors